Vegetarienii sunt mai putin expusi riscului de a se imbolnavi de cancer

Vegetarienii sunt mai putini expusi riscului de a se imbolnavi de cancer, potrivit unui studiu realizat in Marea Britanie. 60.000 de subiecti au luat parte la cercetare, dintre care jumatate erau vegetarieni.
vegetarieni
Specialistii au stabilit ca acestia din urma dezvolta mult mai rar leucemii sau cancer la vezica si la stomac decat oamenii care consuma carne.

Totusi, vegetarienii sunt si ei expusi la aparitia de tumori canceroase pe intestine, aceasta fiind cea mai intalnita forma de cancer in randul lor. Expertii nu stiu exact care este explicatia, dar presupun ca in organismul oamenilor care consuma carne ar putea aparea diverse mutatii din cauza unor compusi existenti in carne.

O alta explicatie ar putea fi ca legumele si fructele protejeaza organismul de aparitia tumorilor.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *