Victor Ponta le face curte ecologistilor

  0
  370
  Romania lui Ponta: 10 proiecte pentru care avem nevoie de bani urgent
  Romania lui Ponta: 10 proiecte pentru care avem nevoie de bani urgent

  Unirea fortelor Partidului Ecologist Roman si Partidului Verde mi-a atras atentia ca un gest de normalitate democratica. Doresc sa va felicit pentru acest succes, care este cu atat mai important cu cat este mare nevoie de reprezentare politica si de unitate in aceasta zona a mesajului verde, ecologist.

  Victor Ponta le face curte ecologistilor

  Faptul ca v-ati adaptat la realitatea romaneasca si ati luat decizia de a va reuni in jurul acelorasi idei inseamna sansa de a avea o voce mai rasunatoare decat pana acum. Iar societatea noastra are nevoie de astfel de semnale.
  PSD este un partid cu preocupari extinse din punct de vedere social, sustinator al principiilor solidaritatii, dreptatii sociale si egalitatii de sanse.

  In special in aceste momente dificile, generate de criza economica, in care nivelul de trai si calitatea vietii majoritatii romanilor sunt afectate, PSD are nevoie de cat mai multi parteneri politici puternici, care impartasesc aceleasi obiective si principii. Cu atat mai mult, dorim ca si in zona ecologista sa avem parteneri politici precum sunteti dvs.

  Sunt convins ca avem idei comune si abordari similare pe unele teme. M-am bucurat, de exemplu, afland ca una din conditiile fuziunii dvs este pozitia contrara proiectului minier de la Rosia Montana, asa cum acesta este propus si sustinut in prezent. Personal, sunt un adversar convins al proiectului in viziunea sustinuta de PDL si Traian Basescu, pe care il consider facut doar din interes politic si financiar. Imi doresc parteneri politici de dialog si actiune impotriva acestui demers profund distructiv pentru Romania si in favoarea gasirii unei solutii corecte de dezvoltare durabila pentru acea comunitate.
  Ca presedinte al unui partid in continua modernizare, doresc sa tratez cu respect si atentie orice forta politica responsabila, care promoveaza democratia, statul de drept si interesul public, ceea ce va urez cu deosebita incredere.

  Voi continua sa sper in dialogul politic si in colaborarea realizata in interesul public.

  Va urez succes.

  Cu prietenie si incredere,
  Victor Ponta, presedinte PSD

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.