4 zone impadurite cu peste 25.000 de puieti, primavara aceasta prin proiectului Adopta un copac!
ViitorPlus angajeaza Coordonator de strangere de fonduri si organizare evenimente

Esti pasionat de dezvoltare durabila? Protectia mediului inconjurator a devenit mai mult decat o preocupare personala? Ai experienta in organizare de evenimente si fundraising? Vrei sa ai un impact personal pozitiv in cauze sociale si de mediu prin activitatea de zi cu zi de la serviciu?

ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila cauta coordonator de strangere de fonduri si organizare evenimente

Asociatia ViitorPlus doreste sa angajeze o persoana dedicata full-time care sa coordoneze activitatea de strangere de fonduri si organizare de evenimente, cu accent pe cele sportive – Crosul Padurii, Triathlon Mamaia, Crosul Vedetelor, Maratonul Bucurestiului.

In limita timpului ramas, a capacitatii de prioritizare si de coordonare in paralel a mai multor evenimente, angajatul va avea responsabilitatea de a coordona si alte evenimente punctuale – 5 ani de ViitorPlus, spectacol caritabil de strangere de fonduri pentru organizatie, prezenta la Street Delivery, prezenta la targuri.

Acceseaza detalii legate de fisa postului aici.

Pentru a aplica pentru acest post te  rugam sa trimiti CV si scrisoare de intentie la hr[at]viitorplus[punct]ro pana la data de 27 februarie 2011. In cazul in care vei fi selectionat, interviul va avea loc in perioada 1 – 4 martie 2011. Pentru candidatii intrati in semifinala vor exista 2 probe: una teoretica (pregatirea unui plan) si una practica (participarea activa la un eveniment extern sau o intalnire cu unul din partenerii ViitorPlus). In urma acestor probe, vom desemna candidatul care se potriveste cel mai bine postului si pe care il vom angaja.

Iti dorim succes si te asteptam cu drag in echipa ViitorPlus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here