VOGUE si ecologia!

Intr-adevar, daca vei cumpara haine de firma din capitala modei italiene, vei deveni automat si parintele adoptiv al unuia dintre cei 500.000 de copaci ce vor fi plantati la initiativa revistei “Vogue”.

Mai mult shopping, mai mult verde pentru orasul Milano. Evenimentul “Vogue fashion night”, expresia internationala a unui proiect ecologic sustinut de sectorul de moda alaturi de primarie, debuteaza pe 10 septembrie inaintea saptamanii modei. Toate brandurile de profil din capitala modei italiene, sustinute de publicatia de profil “Vogue”, isi vor da mana pentru a contribui la plantarea a 500.000 de copaci pe intregul teritoriu.
Magazinele din Quadrilatero, Piazza Cinque Giornate, Corso Buenos Aires, zonele faimoase pentru impatimitii shoppingului, se “antreneaza” pentru a face cat mai atragator si mai viu orasul Milano. Acest eveniment are loc de zeci de ani in numeroase metropole ale lumii.

Scopul? O noapte de cumparaturi la preturi accesibile, o serata in care stilistii, modelele si vedetele pasesc si dincolo de covorul rosu pentru a-si demonstra solidaritatea la un eveniment care sfideaza criza si transforma orasul Milano intr-unul mai verde. Vor adera la initiativa celor de la “Vogue” toate orasele lumii care, de la San Paolo la Atena, au ales cate o tema. La Milano s-a ales verde!

Asa ca putem fi si in pas cu moda si eco in acelasi timp, oare ce revista urmeaza pe lista eco!?

Sursa: Cotidianul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,161FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente