Se caută voluntari pentru o campanie de împădurire în judeţul Timiş
Se cauta voluntari pentru o campanie de impadurire in judetul Timis

Saptamana viitoare, EcoClub Timisoara va invita sa contribuiti la plantarea a 6.500 de puieti.

Plantarea puietilor de frasin si stejar va avea loc in zona comunei Livezile, sambata viitoare, iar cei care doresc sa participe trebuie sa se inscrie pana miercuri. Organizatorii vor asigura puietii si echipamentele de lucru (lopeti, harlete, galeti), iar voluntarii sunt rugati sa isi procure propria pereche de manusi textile daca este posibil, dar si mancare si apa.De asemenea, in masura in care se poate, voluntarii sunt rugati sa isi asigure transportul pana la locul plantarii, insa exista si posibilitatea transportului organizat. La “locul faptei” vor fi prezenti reprezentanti ai organizatorilor si ai partenerilor de proiect care vor instrui, indruma si  sprijini participantii pe parcursul zilei de plantare.

Cei care doresc sa se inscrie pentru actiune, sau doar sa afle mai multe informatii, o pot face pe siteul EcoClub Timisoara.

Campania nationala de impadurire “Plantam fapte bune” a fost initiata de Asociatia EcoAssist, cei care au dat startul si campaniei „Let’s do it, Romania!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here