Volvo V40 pentru competitiile de anduranta este alimentat cu biodiesel

Volvo V40 pentru competitiile de anduranta este alimentat cu biodiesel

Heico, tuner specializat in modelele Volvo si echipa de curse, a modificat noul V40 pentru a participa la cursa de 24 de ore de la Nurburgring.
Nici nu a intrat bine pe piata si Volvo V40 a primit deja atentia tunerului Heico. Acesta a pregatit un pachet special pentru odelul sudez pe care il va oferi spre vanzare in viitorul apropiat. Heico va lansa acest kit-ul exterior pe versiunea de curse a lui V40, care isi va face debutul la Auto Mobil international (AMI) in Germania.

Pachetul contine spoilere fata si spate cu un design mai agresiv, dar avand si un rol functional important. Aripile evazate si eleronul de deasupra haionului intregesc tema sportiva a modelului scandinav. Heico a ales pentru exterior o tema coloristica „eco” numita „Green Racing”. Varianata pentru competitii a modelului V40 este echipata cu un propulsorul D5 in cinci cilindri ce produce 300 CP si un cuplu motor de 600 Nm. Un detaliu foarte interesant este faptul ca acest V40 va participa la cursa de 24 de ore de la Nurburgring si va fi alimentat cu biodiesel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *