“Wind Power Works…Pass it on”

Industria globala a energiei eoliene a lansat o campanie noua intitulata “Wind Power Works…Pass it on” ce are ca scop raspandirea suportului pentru energia eoliana si infaptuirea unui apel catre realizatorii de politici pentru a reduce intr-un mod signifiant emisiile de dioxid de carbon si pentru a combate schimbarile climatice.

Noua campanie a fost lansata pe 15 iunie (ziua mondiala a vantului) si indeamna oamenii din toata lumea sa genereze schimbarea si sa trimita un mesaj liderilor mondiali cum ca pot in continuare sa alimenteze lumea intr-un mod diferit.

Campania “Wind Power Works…Pass it on” include descarcarea unei turbine de vant virtuale pe desktopurile utilizatorilor pentru a-si arata sustinerea pentru energia eoliana si reducerea emisiilor. Aceste turbine arata cate case pot fi alimentate si cat dioxid de carbon poate fi economisit cu ajutorul energiei eoliene. Cu cat mai multe turbine descarcate, cu atat apelul catre liderii mondiali pentru a se pune de acord pentru a reduce schimbarile climatice si pentru a face energia eoliana sa fie o parte din solutia pentru viitor, va fi mai puternic.

Steve Sawyer, secretarul general al Consiliului Mondial pentru Energie Eoliana a declarat: “Avem tehnologia necesara pentru a transforma sistemul mondial al energiei si putem face asta repede. Acesta este un mesaj important pentru a fi auzit de liderii nostri, astfel incat sa inceapa sa faca schimbarile atat de necesare si vrem ca acest lucru sa se intample cat mai curand”.
Energia eoliana este singura tehnologie curata, ce este gata a fi folosita si care poate fi implementata oriunde in lume. Deja este cea mai rapida sursa de energie de ultima generatie atat in Europa cat si in Statele Unite, si are capacitatea de a furniza 12% din energia necesara la nivel mondial pana in 2020, crutand astfel 10 miliarde de tone de dioxid de carbon pe parcursul acestui proces.

Campania pentru turbinele virtuale poate fi descarcata de aici : www.windpowerworks.net/passiton , totodata aici puteti gasi un scurt videoclip si materiale despre campanie.

Campania este sustinuta si pe Facebook si Twitter pentru a incuraja oamenii sa isi inceapa propria lor ferma eoliana virtuala sau sa se alature celor deja existente si sa promoveze ideea mai departe.
Widgetul in sine are 1.1 MB , deci nu ocupa mult si este un mod perfect de a sustine cauza, si nici nu isi face simtita prezenta decat pe bara de Start, neimpiedicand functionarea PC-ului. Ideea in sine este foarte amuzanta si iti permite sa participi la raspandirea unei energii curate. E ca o gura de aer!

Sursa: www.windpower.org

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,152FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente