Zece olandezi care fac 2.000 de km, pe bicicleta, in scop caritabil vor trece prin Oradea

0
262

Zece olandezi fac un traseu de 2.000 de kilometri pe biciclete, pe traseul Olanda – Cluj-Napoca, in scop caritabil. Ei vor sa stranga bani pentru Fundatia Kika (Kinderen kankervrij / Children Cancer-free / Copii fara cancer) si Fundatia Peter Pan (Proiect pentru Scoala Lupeni Romania).turul olandezilor

In 12 mai 2010, la ora 9.00, un grup de ciclisti, angajati ai grupului CSi, au luat startul spre Cluj -Napoca din localitatea Raamsdonksveer, Olanda. „Pe o vreme ploioasa si rece, ciclistii plini de entuziasm au pornit pe un traseu ce are o lungime mai mare de 2.000 de kilometri, ceva mai mult decat turul Frantei, iar distanta va fi strabatuta in 10 zile. Incurajarile la pornire le-au primit de la ambasadorul Romaniei in Olanda, Fabian Calin, primarul orasului Raamsdonksveer, directorul general al grupului CSi Industries, Jan de Bruijn si directorul operational al grupului CSi, Kees Oosting”, a declarat Daniel Malutan, director general CSi Romania.

Acest eveniment inedit va atinge punctul culminant in data de 21 mai 2010 cand ciclistii vor sosi in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Ciclistii vor trece si prin Oradea, in drumul lor spre Cluj. Ei urmeaza sa intre in tara prin Bors, la 20 mai. In capitala Ardealului, ciclistii vor fi intampinati si felicitati de oficialitati, inclusiv de Excelenta Sa Hans Sandee, Ambasadorul Olandei in Romania, Wouter Reijers, Consulul Onorific al Olandei in Romania, precum si alte oficialitati locale si nationale.

Principalul sponsor al acestei actiuni este CSi Industries care acopera toate costurile legate de deplasarea ciclistilor din Olanda in Romania. CSi Romania in colaborare cu firma mama din Olanda, CSi Industries BV si in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca organizeaza evenimentul „Bike4Children” – sport pentru suportul copiilor” in perioada 12 mai 2010 – 21 mai 2010.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.