Ziua Biodiversitatii 2008 in Bucuresti

  0
  375

  Cu ocazia Zilei Internationale a Biodiversitatii, joi, 22 mai, intre orele 14-16.30 in parcul Cismigiu, „la Buturuga” sunteti invitati la un eveniment de informare despre mediu, schimbari climatice, ecologie, ecosisteme si habitate naturale.

  Se vor organiza tururi de cunoastere a florei si faunei din Parcul Cismigiu, cu plecare de la punctul de informare.

  Scopul evenimentului este de a atrage atentia asupra importantei diversitatii biologice si asupra faptului ca fiecare dintre noi poate face ceva pentru a proteja bogatia naturii.

  In fiecare an, la 22 mai, se celebreaza Ziua Internationala a Biodiversitatii, ceea ce reprezinta o ocazie de a reflecta la responsabilitatile pe care le avem in conservarea pretioasei mosteniri a diversitatii biologice si transmiterea ei generatiilor viitoare. Evenimentul marcheaza semnarea la Rio de Janeiro (1992) a Conventiei privind diversitatea biologica, elaborata sub egida ,,Programului Natiunilor Unite pentru mediu”. Tema din acest an este „Biodiversitatea si agricultura”.

  Pentru informatii suplimentare va rog contactati:

  Biroul de Informare al Parlamentului European
  Tel: 021 / 305.79.86
  E-mail: [email protected]

  Eveniment organizat de Biroul de Informare al Parlamentului European in parteneriat cu Centrul de Informare ONU in Romania, Asociatia Europeana a Studentilor si Tinerilor Geografi, ViitorPlus – Asociatia pentru dezvoltare durabila si Autoritatea Nationala pentru Tineret.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.