Ziua Verde, sarbatorita intr-un mod inedit la un colegiu iesean

Ziua Verde, sarbatorita intr-un mod inedit la un colegiu iesean

Manifestare deosebita derulata la o importanta unitate de invatamant preuniversitar din judetul Iasi, unde astazi, zeci de elevi si profesori vor planta pomi in curtea institutiei.

„In cadrul proiectului international «Eco-Scoala», pe 7 noiembrie 2012 ( astazi – n.r.) se sarbatoreste in intreaga lume «World Days of Action – WDA» , Ziua Verde Eco a tuturor scolilor de pe glob, un moment potrivit ca toti elevii sa se implice in activitati pentru o lume mai sustenabila. Constienti de importanta acestei actiuni si profund implicati in activitati cu caracter ecologic, 50 de elevi de la Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii, indrumati de patru cadre didactice, vor planta in perimetrul scolii 30 de copaci si arbusti, obtinuti prin parteneriatul incheiat cu primaria, contribuind astfel la crearea unui mediu mai sanatos si mai curat. Activitatea lor va incepe de la ora 13.00 si se incadreaza, totodata, si in Proiectul ENO (Environment On Line ), care se deruleaza in mii de scoli din 124 tari din toata lumea si care presupune activitati desfasurate simultan in toate scolile participante la acest proiect”, a precizat Dorina Morosan, coordonatorul proiectului.

Astfel, prin acest tip de manifestare, reprezentantii colegiului si-au propus sa ofere un exemplu de implicare ce are drept scop sustinerea pentru o viata cat mai ecologica si de protejare a mediului inconjurator.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente