Zona de sanatate in Parcul Kiseleff

Primul spatiu special amenajat in aer liber pentru fitness a fost inaugurat ieri in Parcul Kiseleff din Capitala

Initiativa deschiderii unei „sali de fitness” in aer liber a venit din partea Asociatiei „Pentru o viata sanatoasa”, Primaria Sectorului 1 ocupandu-se de amenajarea zonei. Astfel, bucurestenii cu mic cu mare pot face gimnastica la diferite aparate si pot invata ce inseamna sa mananci sanatos.

„Traseul Florentina” a fost inaugurat, ieri, de catre Presedintele Asociatiei „Pentru o Viata Sanatoasa”, Florina Oprisan, si de primarul sectorului 1, Andrei Chiliman. „Este o zona destinata miscarii, cu elemente din lemn, care pot fi folosite la diferite exercitii, alte doua trasee vor fi inaugurate in luna mai la Brasov si Resita, urmand restul sectoarelor din Capitala”, a prezicat Presedintele Asociatiei. Cei prezenti la inaugurare au avut parte de o demonstratie la cele opt elemente amplasate in „sala de fitness” facuta de Asociatie.

„Este o idee interesanta”

Bucurestenii care se aflau in parcul Kiseleff la ora inaugurarii s-au bucurat de noul spatiu amenajat. „Este o idee interesanta, sigur o sa vin cu nepoteii aici sa se joace”, a spus Florica Geamanu. O alta bunica este incantata de initiativa: „Ma bucur foarte mult ca au facut asta pentru copii, ieri tot aici am venit cu nepotul meu”, a zis Maria Duta. „Un parc fara caini si cu verdeata la intrare, este super”, a adaugat Steluta Vlad, cu ochii la nepoata sa.

Un alt proiect, ce promoveaza sportul si miscarea, la care contribuie Primaria sectorului 1 este amenajarea bazei sportive pentru Federatia de Atletism, care include o tribuna, un hotel si un centru de recuperare in valoare de doua milioane de de euro.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *