Prim?ria municipiului Bistri?a lanseaz? un concurs de idei pentru Mascota Eco a orasului
Primăria municipiului Bistriţa lansează un concurs de idei pentru Mascota Eco a orasului
 Primaria municipiului Bistrita lanseaza un concurs de idei pentru Mascota Eco a orasului
Primaria municipiului Bistrita lanseaza un concurs de idei pentru Mascota Eco a orasului

Din dorinta de a avea o mascota vesela, atragatoare, care sa anime fiecare eveniment din calendarul ecologic, Primaria municipiului Bistrita lanseaza o provocare in randul elevilor bistriteni: un concurs de idei in urma caruia se va alege cea mai originala mascota ECO. Concursul este anuntat in toate scolile bistritene, iar propunerile elevilor sunt asteptate la Directia Integrare Europeana pana in data de 2 decembrie 2014, ne anunta reprezentantii administratiei locale.

Competitia este deschisa oricarui elev din scolile bistritene (gimnaziu, liceu), care poate participa la concurs fie cu un proiect individual, fie cu unul de echipa.

Potrivit organizatorilor, mascota trebuie sa spuna totul despre cei care militeaza pentru un mediu curat si urmeaza sa apara la toate evenimentele din calendarul ecologic pe care le organizeaza Primaria municipiului Bistrita, dar si pe materialele de promovare a actiunilor eco. De la o versiune „umblatoare” la imagini pe baloane si pixuri, la „cusaturi” pe rucsacuri si genti… iata trei cuvinte cheie: „protectia mediului”, „atractiv”, „creativ”. Nu trebuie sa va limitati la cele trei cuvinte, ci sa va folositi imaginatia pentru propuneri cu adevarat originale, care sa surprinda in mod placut intreaga comunitate.

Propunerile se trimit sub forma unor desene / schite realizate de mana, care sa ofere imaginea mascotei din fata, lateral, din spate, plan detaliu, plan general sau orice alta incadrare: cu cat mai multe detalii, cu atat mai bine.

Pe langa versiunea desenata adaugati si o descriere a propunerii: cum ati ajuns la ideea prezentata si de ce credeti ca ne-ar reprezenta. Daca aveti mai multe propuneri, le asteptam pe toate odata.

Propunerile trebuie depuse in plic inchis, sub titlul „Mascota ECO”, la Primaria municipiului Bistrita, Directia Integrare Europeana, Compartiment Protectia Mediului, Piata Centrala, nr. 6, pana pe data de 2 decembrie 2014.

Juriul care va selecta cea mai potrivita mascota va fi format din profesionisti in domeniul design-ului si din reprezentanti ai Primariei municipiului Bistrita.

„Pe langa mandria de a fi autorul mascotei care va aparea la toate evenimentele din calendarul ecologic pe care Primaria municipiului Bistrita le va organiza din 2015, castigatorul va primi si o bicicleta”, spun reprezentantii Primariei Bistrita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here