Revolutia gunoaielor ajunge la Bucuresti

0
112

In aceasta seara, incepand cu ora 19.30, bucurestenii sunt invitati la proiectia filmului „Garbage! The Revolution Starts at Home” -un studiu de caz despre consumismul contemporan.revolutia gunoaielor

Spazio Studio aduce Green Planet Blues la Bucuresti. Regizorul canadian al filmului „Garbage! The Revolution Starts at Home”, Andrew Nisker, va fi prezent pentru discutii cu publicul si sesiuni de intrebari si raspunsuri. Premiera filmului in Romania a avut loc sambata, 30 ianuarie, cu ocazia ceremoniei de inchidere a celei de-a doua editii Green Planet Blues.

Intrarea este libera in masura locurilor disponibile.

In perioada 28 – 31 ianuarie, Centrul International de Conferinte Casino Sinaia a gazduit cea de-a doua editie a Green Planet Blues, un eveniment cinematografic – primul din Sud Estul Europei – dedicat mediului. Pe langa dezbateri la nivel inalt despre problematica deseurilor si constructiei cu materiale naturale, expozitii, Solar Cinema si concursuri, Asociatia Aristoteles Workshop a pregatit publicului, dar si specialistilor in ecologie si cinema, 18 filme eco din 12 tari, toate in premiera pentru Romania.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here