Patrula de reciclare colectează deşeurile din comunele Surduc, Năpradea şi Lozna
Patrula de reciclare colecteaza deseurile din comunele Surduc, Napradea si Lozna
Patrula de reciclare colecteaza deseurile din comunele Surduc, Napradea si Lozna

Patrula de reciclare poposeste la sfarsitul acestei saptamani in comunele Surduc, Napradea si Lozna. Toti locuitorii acestor comune au ocazia sa doneze deseurile electrice si electronice pentru reciclare.

Colectarea se va face vineri, 4 aprilie 2014, in Surduc si sambata 5 aprilie 2014 in Napradea si Lozna, in intervalul orar 9-17. Echipa RoRec va prelua deseurile electrice de la cetatenii din localitatile arondate: Cheud, Somes Guruslau, Tranis, Vadurele; Cormenis, Valea Lesului, Preluci, Valea Loznei; Braglez, Cristoltel, Solona, Testioara, Tihau si Turbuta.

Organizatorii pregatesc pentru cei care doneaza, o tombola in care au sansa sa castige diferite aparaturi. Cei care doneaza au ocazia astfel sa castige cafetiere, mixere, fier de calcat, polizor unghiular si multe altele. Extragerile castigatorilor vor avea loc pe 4 aprilie, ora 17.00, la Primaria Surduc si pe 5 aprilie 2014, ora 17.00 la Primaria Napradea si Primaria Lozna.

Colectarea deseurilor din cele trei comune este posibila gratie organizarii venite din partea patrulei de reciclare RoRec ce isi desfasoara activitatea in intreaga tara. S-au adunat, pana acum, peste 120.000 de kg de deseuri. Agentii si profesorii coordonatori ai Patrulelor de Reciclare au mobilizat colegii, vecinii si organizatiile locale sa trimita la reciclare 120 de tone de aparate electrice defecte, baterii si becuri uzate, prin sute de activitati organizate in scoala, campanii, evenimente stradale si proiecte creative. Pana in prezent, asadar, de la prima editie a programului din 2011, Patrula de Reciclare a contribuit la colectarea a 420.000 kg de deseuri de echipamente electrice si electronice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here