Sambata, de la orele 9.00, la Lunca Muresului, se va deschide oficial Sezonul Ciclist 2014 in Arad

0
67
Sambata, de la orele 9.00, la Lunca Muresului, se va deschide oficial Sezonul Ciclist 2014 in Arad
Sambata, de la orele 9.00, la Lunca Muresului, se va deschide oficial Sezonul Ciclist 2014 in Arad

– Sambata, de la orele 9.00, la Lunca Muresului, se va deschide oficial Sezonul Ciclist 2014 in Arad.

ARAD. Sambata, pe vreme buna sau rea, se deschide sezonul de ciclism. Asociatia Biciclistilor Amatori, impreuna cu Racing Bike Pro si Parcul Natural Lunca Muresului anunta deschiderea oficiala a sezonului. Evenimentul, aflat la editia a II-a, va avea loc la Parcul Natural Lunca Muresului de la Padurea Ceala si va incepe de la orele 9.00 dimineata. Sase curse pe diferite categorii, demo trial, karate, ponei, tiroliana, muzica si multe alte evenimente pregatite de organizatori pe tot parcursul zilei.

„Chiar daca prima editie a fost un test care a “luat pulsul” publicului, ea a fost un real succes, in ciuda vremii aparent nefavorabile (am avut o fereastra de soare doar pe durata desfasurarii evenimentului, care a inceput si s-a incheiat pe ploaie). Probele din prima editie au fost dedicate in intregime incepatorilor. Editia a II-a si urmatoarele, isi propun sa ridice stacheta, venind atat in intampinarea simpatizantilor mersului pe bicicleta si a biciclistilor incepatori, cat si a celor pentru care bicicleta reprezinta o adevarata pasiune si/sau sport” au declarat organizatorii.

Special pentru biciclisti

Regulamentul concursului „Prima pedala” din cadrul West Tour 2014 propune 6 curse:

Cursa RACE 35 Km (termen limita 2h: 30 minute) : 16-29 , 30-39, 39+ masculin si feminin – startul ora 10.00, Cursa Elite 50 Km ( 3h:30min ): 18+ masculin si feminin – startul ora 12.30, Cursa Sosea 25 KM : Cursiere Open – startul ora 16.00, Cursa MTB KIDS : copii 4-8 ani –Traseu individual jaloane – start ora 13.00; copii 8-16 ani –Traseu MTB padure circuit – start ora 11:30, Cursa FAMILY: minim un adult + minim 1 copil sub 10 ani, la start la ora 10.30. Cei care doresc sa participe ca si concurenti se mai pot inscrie on-line pe site-ul http://www.racingbikepro.ro/competitii. Inscrierile on-line vor fi validate doar in momentul incasarii/confirmarii platii taxei de participare, de 30 lei, cu exceptia concursului de KIDS&FAMILY care sunt gratuite. Cei care au sub 18 ani trebuie sa prezinte un document semnat de parinte sau tutore in fata organizatorilor sau unul autentificat de catre notar.

Si nu uitati indiferent daca sunteti concurenti sau doar spectatori, grija pentru mediul inconjurator este esentiala. Lasarea gunoaielor pe traseu sau distrugerea deliberata a mediului inconjurator va duce, in cazul concurentilor, la descalficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here