Sapte beneficii ale uleiului de masline

Cel mai bun exemplu de aliment care contine grasimi nesaturate este uleiul de masline.

Folosit atat in alimentatie cat si in cosmetica, acesta este apreciat in mod deosebit si recunoscut ca un pretios ajutor al sanatatii si frumusetii.

– E un suc natural, care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile maslinelor in forma de fruct.
– Ofera protectie impotriva bolilor de inima, controland nivelul colesterolului
– E foarte bine to-lerat si de stomac. Mai mult, are efecte benefice asupra ulcerului si gastritei. El poate fi folosit si ca laxativ, luand o lingura seara, la culcare

– Uleiul de masline extra virgin, care provine de la prima presare a maslinelor, contine cel mai ridicat nivel de antioxidanti, vitamina E si fenoli, substantele cele mai bune pentru piele.
– Previne aparitia cancerului de colon
– Pe langa faptul ca este un tonic biliar, ule-iul dizolva pietrele din bila
– Este singurul ulei vegetal care poate fi consumat proaspat stors din fruct, fara sa mai necesite alt tratament.

Sursa: Editia Speciala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *