130 de companii la cel mai mare targ de energie regenerabila

130 de companii la cel mai mare targ de energie regenerabila

In mai putin de 3 saptamani, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE – cel mai mare targ de energie regenerabila al Romaniei va asteapta intre 21 – 23 noiembrie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti cu peste 130 de companii nationale si internationale si conferinte de specialitate.

Punct de intalnire Nr. 1 pentru fotovoltaic. RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE ofera companiilor din sectorul PV o platforma unica in Romania! Cu peste 50 de prezentari in cadrul conferintelor, workshop-urilor si forum-urilor, experti si persoane decisive se vor intalni pentru a discuta trend-uri viitoare, ultimele tehnologii si pentru a impartasi solutii tehnice.
Targ. Companii lider de piata, in special din domeniul fotovoltaic si-au rezervat standul la eveniment. Se asteapta peste 130 de expozanti, din 14 tari si 2 continente.

Conferinte. Impreuna cu parteneri de renume, precum Academia Romana, AREL, ARmHE, CNR-CME si UPB – REECO organizeaza conferinte de specialitate unde vor fi dezbatute subiecte recente din industrie. Printre tematicile principale se afla: energia eoliana, fotovoltaica, biomasa, hidroenergia si eficienta energetica.
http://www.renexpo-bucharest.com

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente