36 milioane de euro pentru depozitele de deseuri din Vrancea

managementul-deseurilor-din-judetul-vrancea-va-fi-finantat-de-ue1.jpgDepozitele urbane si rurale de deseuri din judetul Vrancea care nu se ridica la nivelul standardelor europene vor fi inchise dupa ce Comisia Europeana a aprobat un al treilea proiect de management al deseurilor, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Mediului.

Potrivit Elenei Udrea, ministrul mediului, valoarea investitiei din judetul Vrancea se ridica la peste 36 de milioane euro, fara TVA, din care aproximativ 27 de milioane de euro reprezinta contributia fondurilor europene. Investitiile preconizate vor viza: inchiderea a 3 depozite urbane, curatarea a 2 depozite urbane, inchiderea si reabilitarea a 200 de depozitelor rurale neconforme; deschiderea unui depozit judetean de deseuri la standarde europene; facilitati de colectare a deseurilor; construirea a trei statii de transfer si a sase platforme de colectare.
De acest proiect vor beneficia aproximativ 387,632 de locuitori.

De asemenea, in timpul implementarii se vor crea circa 200 de locuri de munca, iar dupa finalizarea investitiilor, in 2011, vor fi generate, de asemenea, circa 200 de locuri de munca.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,200FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente