45 de mistreti pusi la pamant de invitatii lui Ion Tiriac

0
503

A fost o zi plina pentru miliardarul Ion Tiriac si cei 25 de oameni de afaceri si politicieni straini si romani, invitati la vanatoare de mistreti. Pe domeniul de la Balc s-au organizat sambata doua reprize.
vanatoare mistreti
Numai in prima au cazut 45 de mistreti, sub gloantele unor oameni celebri si puternici, precum Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului auto cu acelasi nume, Klaus Mangold fost presedintele Daimler Chrysler sau Franz Rauch, proprietarului unei marci cunoscute de sucuri.

Sunt prietenii mei si i-am adus sa se simta bine cum fac si ei cu mine cand ma duc afara!Ion Tiriac

Unul si unul, asa sunt toti invitatii miliardarului Ion Tiriac. In afara de cei pe care i-am amintit deja, au mai fost poftiti la Balc Siegfried Wolf, presedintele companiei de componente auto Magna Europa, Alfred Baumhauer, un designer de bijuterii renumit in Europa, care lucreaza pentru Cartier, sau tenismenii Goran Ivanisevici si Boris Beker.

S-au trezit cu totii in zori si au pornit dupa mistreti. Aproape o suta de haitasi, angajati de Ion Tiriac, au manat porcii in bataia pustilor. 45 de animale au cazut in patru ore!

Dupa vanatoare, 25 dintre cei mai puternici oameni ai Europei au fost invitati de Ion Tiriac sa ia pranzul intr-un foisor rustic. Oaspetii, imbracati in costume scumpe de vanatoare, s-au asezat la mese de lemn si au stat pe butuci acoperiti cu blanuri de oaie. Obositi de atata goana si inghetati de frig, au fost intampinati romaneste

Obisnuiti cu delicatese culinare, servite in localuri de lux, unii dintre cei mai bogati oameni din Europa au mancat cu pofta ciorba de fasole cu afumatura si tochitura, iar la desert, placinta cu mere.

Joviali si destinsi, vanatorii n-au pierdut ocazia sa vorbeasca si despre potentialele afaceri pe care le-ar putea face in Romania. Inevitabil, au adus vorba si despre criza.

Dupa ce s-au ospatat si au mai prins puteri, vinul fiert, aromat cu scortisoara si bucati de mar, servit cu darnicie, le-a dat energie pentru inca o partida de vanatoare. Si-au admirat unul altuia echipamentul special, cu bocanci incalziti electric, dar si pustile scumpe.

Sambata seara, oaspetii miliardarului Ion Tiriac sunt invitati la o cina cu specific romanesc, pe domeniul din Balc. Nu se vor intinde insa prea mult, pentru ca duminica, in zorii zilei, este programata ultima partida de vanatoare.

Pe domeniul de la Balc au fost adusi din strainatate peste 700 de porci.

Duminica este programata si poza de grup, in care unii dintre cei mai celebri oameni politici si de afaceri din Europa se vor fotografia impreuna cu trofeele.

Carnea mistretilor ucisi in timpul vanatorii va fi donata unor familii sarmane din Balc si din satele apropiate.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.