Balc: a inceput ultima zi a vanatorii de mistreti

Pe domeniul lui Ion Tiriac, cei 25 de invitati, vedete, miliardari si politicieni au iesit inaintea zorilor ca sa puna in panoplie marele trofeu.

vanatoarea de la balc
Au facut-o si sambata, in doua reprize, cand au doborat 45 de mistreti. Desi sambata seara invitatii de marca ai miliardarului Ion Tiriac au petrecut la castelul de pe domeniu, nu au uitat ca in aceasta dimineata, trebuie sa fie in forma pentru ultima partida de vanatoare.

Vanatorii vor pleca duminica de pe aeroportul din Oradea, dar mai intai vor participa la traditionala poza de grup in care unii dintre cei mai celebri oameni politici si de afaceri din Europa se vor fotografia impreuna cu trofeele.

Deja are fiecare cu ce se lauda, dupa cele doua partide de sambata, cand in standurile de tragere s-au aflat Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului auto cu acelasi nume, Klaus Mangold fost presedintele Daimler Chrysler sau Franz Rauch, proprietarului unei marci cunoscute de sucuri.

Dupa vanatoare, 25 dintre cei mai puternici oameni ai Europei au fost invitati de Ion Tiriac sa ia pranzul intr-un foisor rustic. Oaspetii, imbracati in costume scumpe de vanatoare, s-au asezat la mese de lemn si au stat pe butuci acoperiti cu blanuri de oaie. Obositi de atata goana si inghetati de frig au fost intampinati romaneste.

Obisnuiti cu delicatese culinare servite in localuri de lux, unii dintre cei mai bogati oameni din Europa au mancat cu pofta ciorba de fasole cu afumatura si tochitura, iar la desert placinta cu mere.

Joviali si destinsi, vanatorii n-au pierdut ocazia sa vorbeasca si despre potentialele afaceri pe care le-ar putea face in Romania. Inevitabil, au adus vorba si despre criza.

Dupa ce s-au ospatat si au mai prins puteri, vinul fiert, aromat cu scortisoara si bucati de mar, servit cu darnicie le-a dat energie pentru inca o partida de vanatoare. Si-au admirat unul altuia echipamentul special, cu bocanci incalziti electric, dar si pustile scumpe.

Carnea mistretilor impuscati in cele doua zile va fi donata caselor de copii si de batrani din Bihor, iar o parte va reveni gonacilor care i-au ajutat pe vanatori.

Unul si unul, asa sunt toti invitatii miliardarului Ion Tiriac. In afara de cei pe care i-am amintit deja, au mai fost poftiti la Balc Siegfried Wolf, presedintele companiei de componente auto Magna Europa, Alfred Baumhauer, un designer de bijuterii renumit in Europa, care lucreaza pentru Cartier, sau tenismenii Goran Ivanisevici si Boris Beker.

Sursa: Stirile PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *