60 de persoane cu dizabilitati locomotorii au ecologizat muntele Postavarul

1
420

S-au obisnuit cu statutul lor de oameni care nu au puteri depline, dar nu se pot impaca nicium cu nepasarea semenilor. Saisezeci de persoane cu dizabilitati locmotorii au raspuns ofertei unui om de afaceri brasovean, care i-a invitat sa dea un exemplu turistilor: fie ca se deplaseaza in carucior sau cu carje, ei au mers la 1700 de metri altitudine si au adunat gunoaiele aruncate de turisti in masivul Postavarul.ecologizare

Odata ajunsi cu masinile de teren pe cel mai inalt varf din zona Brasovului, invitatii omului de afaceri s-au pus pe treaba.

In ciuda stangaciei cu care se deplaseaza, au refuzat sa fie ajutati.

De fapt, initiatorul a vrut sa organizeze mai mult o actiune de caritate decat una ecologista. Ca urmare, dupa strangerea gunoaielor i-a dus pe oameni la punctul de belvedere, de unde au putut admira Brasovul din care, de obicei, doar pot visa ca vor ajunge pe culme.

Pe tot traseul, asistenta salvamontistilor a fost nelipsita. Organizatorul crede ca si-a atins obiectivele. La final, oaspetii lui Lazar Farkas au fost invitati la masa la cabana din masivul Postavarul.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.