707,5 kilograme de PET-uri si 2700 de kilograme de hartie colectate de elevii clasei a VI-a de la scoala din Dumbravita, Maramures

707,5 kilograme de PET-uri si 2700 de kilograme de hartie colectate de elevii clasei a VI-a de la scoala din Dumbravita, Maramures

707,5 kilograme de PET-uri si 2700 de kilograme de hartie. Adica o mica padure salvata. Aceastea sunt rezultatele de succes ale concursului eco derulat la scolile din comuna Dumbravita. Castigatorii competitiei, elevii clasei a VI-a de la scoala din Dumbravita a primit din partea UACE o excursie la Salina Turda. Reciclare, responsabilitate si recompensa. Recent, UACE Europe a organitat un concurs eco, la care au putut participa toate clasele scolilor din comuna Dumbravita.

Competitia care si-a propus cresterea si promovarea responsabilitatii pentru mediu s-a dovedit a fi un real succes, fapt dovedit de rezultatele impresionante pentru care merita felicitari toti elevii, profesorii si parintii implicati. 707,5 kilograme de PET-uri au fost adunate de acasa, de pe strada, din natura si vor fi reciclate si, o mica padure va fi salvata prin reciclarea celor 2700 de kilograme de hartie adunate de copiii.
Castigatorul desemnat conform regulamentului este clasa a VI-a de la scoala din Dumbravita care a primit din partea UACE o excursie la Salina Turda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *