Manifestari expozitionale: Energii regenerabile si alternative

Experti din trei tari verifica in Maramures daca sunt probleme in derularea investitiilor din domeniul energiei regenerabile
Manifestari expozitionale: Energii regenerabile si alternative

Timp de doua zile, Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures gazduieste doua evenimente: FORUMUL „ENERGII REGENERABILE SI ALTERNATIVE 2012” – organizat in parteneriat cu IPD – Tec SRL si Fascyno Impex SRL si SALONUL INVENTATORILOR – in parteneriat cu Societatea Inventatorilor din Romania Filiala Maramures. Ieri, la deschiderea oficiala, dl. Gheorghe MARCAS, presedintele CCI MM, a apreciat ca aceste doua evenimente sint cu adevarat importante pentru mediul de afaceri si ar putea sa conduca la dezvoltarea economica a judetului. Totusi, si-a exprimat regretul ca oficialitatile locale nu s-au dovedit interesate de ele, gasind si o posila explicatie, respectiv campania electorala.

Participantii la aceste evenimente au posibitatea sa afle ultimele noutati privind programele de finantare in domeniul energiei regenerabile, noutati pe linia pompelor de caldura cu vaporizare directa si noutati privind sistemul solar de energie. De asemenea, pot discuta direct cu inventatorii maramureseni, despre inventiile pe care le prezinta.

IERI, prima zi a manifestarilor, a fost dedicata pentru: Programe de finantare in domeniul energiei regenerabile – APM Maramures; Prezentare de carte – Antologia Inventiilor – Dulgheriu Valeriu – R. Moldova; Stanislav Legutko, Polonia – Microhidrocentrala pe Prut cu turbina eoliana; Prezentare – Pompe de caldura cu vaporizare directa. Caracteristici pompe de caldura helioterma – IPD Tec SRL; Prezentare – „Sisteme solare de energie – descriere, functionare, rentabilitate” – Fascyno Impex SRL; Prezent si perspective privind utilizarea energiei regenerabile in judetul Maramures – APM Maramures; Dezbateri, discutii, concluzii.

AZI, este program de vizita si discutii cu specialisti din domeniul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *