A fost lansat concursul Moldova Eco Energetica, editia 2015

A fost lansat concursul Moldova Eco Energetica, editia 2015
A fost lansat concursul Moldova Eco Energetica, editia 2015

Ministerul Economiei si Agentia pentru Eficienta Energetica, cu sprijinul proiectului Energie si Biomasa au decis, astazi, lansarea Competitiei nationale „Moldova Eco-Energetica”, editia 2015. Decizia a fost luata in cadrul Consiliului de Coordonare Moldova Eco Energetica (CC MEE), condus de ministrul Economiei, Stephane Bride.

“Concursul Moldova Eco Energetica este cea mai importanta platforma de promovare a initiativelor inovative in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice din Republica Moldova. Timp de trei ani, rezultatele concursului au demonstrat ca sectorul energiei regenerabile poate deveni cu adevarat o industrie competitiva, ce ar impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri, in special in zonele rurale”, a spus ministrul Economiei la sedinta.

La concursul din acest an pot participa atat agenti economici si institutii publice, cat si persoane fizice, ONG-uri, grupuri de initiativa, fundatii, etc. Premiantii la cele 10 categorii vor fi premiati in cadrul unei gale festive, care se va desfasura in luna decembrie 2015.

De asemenea, Consiliul a aprobat noul logo al concursului Moldova Eco Energetica, precum si modificarile la regulamentul de organizare al acestuia.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, in perioada 2012-2014 la concursul Moldova Eco Energetica au fost depuse 209 dosare, fiind premiate 65 istorii de succes.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente