A inchis rampa de la Pata Rat in semn de protest

A inchis rampa de la Pata Rat in semn de protest
A inchis rampa de la Pata Rat in semn de protest

Directorul firmei Salprest Rampa, Eugen Veres, a inschis rampa de gunoi de la Pata Rat in semn de protest. El cere sa vina comisarii de la Garda de Mediu pentru a se constata ca nu depoziteaza ilegal deseuri.

Veres a fost acuzat de Garda de Mediu ca rampa de gunoi functioneaza ilegal. ”Cer sa vina cei de la Garda pentru a se termina cu aceste acuzatii. Masinile nu sunt lasate sa intre si sa depoziteze gunoiul intre timp. Rampa va fi inchisa pana cand se va rezolva situatia”, a declarat Eugen Veres.

”Vrem noi sa ne dovedim nevinovatia si ca nu folosim depozitul vechi, ci depozitul nou. Am inchis rampa pana cand vin cei de la Garda de Mediu Cluj pentru a constata acest lucru.

Au venit doi putoi din Bucuresti sau Craiova anul trecut si cu constatat ei ca folosim vechiul depozit. Ei insista pe magaria pe care au scris-o si eu vreau sa dovedesc ca vegetatia este de un metru pe vechiul depozit. Trebuie sa fii orb sa nu vezi ca depozitul nu e folosit”, a declarat Eugen Veres.

O parte din masinile de gunoi care se aflau la poarta rampei au plecat, fara a se sti ce se va intampla cu deseurile menajere.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente