A V-a editie a targului de energii regenerabile ENREG

0
397
RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, lider in lupta pentru un viitor curat a energiilor regenerabile si eficientei energetice!
România nu a notificat CE cu privire la modificarea legislației privind energiile verzi
A V-a editie a targului de energii regenerabile ENREG

ENREG ENERGIA REGENERABILA® cel mai mare targ pe energie regenerabila si eficienta energetica in constructii si renovari din triunghiul de frontiera Romania-Ungaria-Serbia, revine cu cea de-a V-a editie, intre 06-08 martie 2013, la Expo Arad International. Targul international pentru energie reprezinta Poarta de Vest a Romaniei pentru investitori si reuneste totodata interesul a celor trei tari pentru energia regenerabila si eficienta energetica.

Conform ANRE, Romania are un potential de investitii in energia regenerabila de 5 miliarde de euro. In ciuda crizei financiare investitiile si capacitatile de energie regenerabila instalate continua sa creasca. In ultimii ani cel mai mare impact in sectorul energiei regenerabile l-a avut energia solara. Inca din 2008, in Romania se dezvolta tot mai mult sectorul fotovoltaic, panourile solare existente producand in acest an de 10 ori mai mult decat in 2011. Conform obiectivelor stabilite de Guvern pana in anul 2020, o cincime (20%) din energia consumata in Romania trebuie sa provina din surse de energie regenerabila.

Pentru a sprijini dezvoltarea pietei de energii regenerabile in Romania, REECO intentioneaza sa organizeze in paralel cu ENREG ENERGIA REGENERABILA®, PV Platform Romania, punct de intalnire pentru experti din domeniul fotovoltaic in Romania, intre 6 – 8 martie 2013, la Expo Arad International. Evenimentul va crea o platforma ideala pentru expertii din sectorul fotovoltaic din Romania si din strainatate pentru schimb de experiente, pentru a intra in contact cu persoane cheie din domeniul fotovoltaic in Romania si pentru a-si prezenta produsele si serviciile lor pe piata romaneasca.

In cadrul intalnirii, autoritati publice nationale si internationale, asociatii, oameni de stiinta si companii isi vor prezenta tendintele, rezultatele unor cercetari, tehnologii si inovatii din domeniul lor. PV Platform Romania va fi gazda conferintei si workshop-ului de 2 zile, 6-7 martie 2013: PV Conference – Changes & Risks. Workshopul va prezenta conditiile legale, financiare si operationale pentru energia fotovoltaica in Romania. Pe langa acest workshop sunt planificate conferinte si alte evenimente conexe pe tematici ca: biomasa, hidroenergie, eficienta energetica.

Targul va asteapta si in 2013 cu tematici din sfera energiilor regenerabile: energie solara, biomasa, hidroenergie, pompe de caldura, energie geotermala si eficienta energetica in constructii si renovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.