Adapostul groazei la Ploiesti. Cainii infometati se sfasie intre ei

Daca exista un iad al patrupedelor, atunci cu siguranta e in adapostul de caini din Ploiesti, sustin cativa voluntari care au facut aici fotografii socante.

Oamenii spun ca cele 600 de animalele sunt atat de infometate incat se sfasie si se mananca intre ele. Cat dureaza bataile, ingrijitorii nu misca un deget si lasa cateii raniti sa se stinga in chinuri.

Un caine sfasiat de alti caini infometati. Asta se vede intr-una dintre fotografii. Un altul are zeci de muscaturi pe tot corpul. Si el a fost atacat intr-unul dintre padocurile groazei, de la Bucov. Pozele au fost facute in urma cu cateva zile, spun voluntarii revoltati de ce au vazut.

Adapostul e aglomerat, recunosc angajatii primariei. Si spun ei ca e inevitabil ca uneori patrupedele se mai bat in tarcurile unde au fost puse dupa marime, rasa, si sex. Sunt insa bine ingrijite si acuzatiile pe care le aduc voluntarii n-ar avea niciun temei.

De situatia din adapostul de la Bucov au aflat si politistii; iubitorii de animale au depus o plangere in care le cer sa ia masuri impotriva celor vinovati de maltratarea cainilor.

Sursa: Stirile PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *