Afacere cu deseuri reciclabile falimentata de politistii locali la Timisoara

Afacere cu deseuri reciclabile falimentata de politistii locali la Timisoara
Afacere cu deseuri reciclabile falimentata de politistii locali la Timisoara

Politistii locali s-au alaturat campaniei Timisoara fara gunoaie, demarata de portalul Timis Online. Doi timisoreni care cautau deseuri reciclabile au fost amendati de politistii locali pentru mizeria pe care o faceau in jurul pubelelor.

Gunoaiele unora, afacerea altora. Doi timisoreni au descoperit ca pot face bani frumosi daca aduna peturile din pubele si le transporta cu o remorca la centrele de colectare. Nu la fel de fericiti erau si locatarii, care au reclamat mizeria pe care acestia o faceau in zona pubelelor. Afaceristii de ocazie au fost prinsi de politistii locali, luni, in zona strazilor Vasile Balmus si Astrilor din Timisoara si au fost amendati cu cate 100 de lei fiecare.

„Fenomenul persoanelor care cauta in pubele facand mizerie in jur si care motiveaza ca isi cauta de mancare este cunoscut si monitorizat de politistii locali, mai nou insa apar si situatii in care cautatul in pubele se transforma in adevarate afaceri”, spun reprezentantii Politiei Locale Timisoara.
Daca si dumneavoastra vedeti astfel de peisaje de pe geamul de la birou, le vedeti pe strada, in fata sau in spatele blocului, sau oriunde altundeva, fotografiati-le si trimiteti-ne pozele dumneavoastra pe adresa [email protected] sau pe Twitter folosind hashtag-ul #timisoarafaragunoaie. Noi le vom arata tuturor si impreuna suntem siguri ca vom reusi sa facem o Timisoara fara gunoaie.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente