Afaceri de viitor sigur: Colectare deseuri periculoase si nepericuloase

Amenzi între 100 ?i 300 de lei pentru boto??nenii care nu sorteaz? de?eurile
Afaceri de viitor sigur: Colectare deseuri periculoase si nepericuloase
Afaceri de viitor sigur: Colectare deseuri periculoase si nepericuloase

De la deseuri medicale periculoase, deseuri de origine animala si pana la banala hartie sau uleiul uzat, toate sunt produse din care firmele de colectare si reciclare traiesc si cu ajutorul carora prospera.

In principiu, in prezent aceasta afacere devine din ce in ce mai interesanta, mai ales pe fondul noilor cerinte de a ne alinia la necesitatile unei planete din ce in ce mai incarcate de deseuri si din ce in ce mai saracita, unul dintre factori fiind risipa si pierderea gunoiului ce poate fi reciclat si apoi refolosit sub diverse alte forme.

Daca in tarile din vest deja discutam despre o expansiune puternica a acestei industrii, in Romania cu siguranta ca inca mai este loc pentru jucatorii care doresc sa investeasca in aceasta zona.

Un aspect esential caruia trebuie sa ii acordam atentie sporita este tipul de deseuri pe care ne vom miza. Vom alege o afacere in care sa oferim servicii de colectare, de reciclare sau ambele optiuni? Vom alege deseuri periculoase sau nepericuloase?

Stabiliti clar ce servicii se ofera deja pe piata si cu ce grad de penetrare. Stabiliti in ce masura este acoperit nivelul de cerere si cat de satisfacatoare este oferta disponibila in acest moment. Cautati o bresa si consolidati un set aparte de servicii care sa se potriveasca unei nise cu potential de dezvoltare. Aici este afacerea dvs, cea mai buna optiune pentru ca viitorul sa va returneze profituri substantiale.

Cateva optiuni interesante: reciclare de mobila, jucarii, haine, calculatoare si alte echipamente tehnologice perimate, echipamente care contin componente din metale pretioase sau semi-pretioase, telefoane mobile, carti, anvelope uzate si nu numai.

Optiunile sunt numeroase. Va asiguram de acest lucru. Esential este sa detineti licenta si autorizatie de functionare, contract de colaborare cu firme de incinerare si balotare, transport si distributie. Evident, totul incepe de la un plan de afaceri bine pus la punct si de la echipa de profesionisti care va vor executa viziunea pentru profituri mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *