Afla cum poti lupta impotriva amenintarii a 85.000 de chimicale toxice

0
519
Afla cum poti lupta impotriva amenintarii a 85.000 de chimicale toxice
Afla cum poti lupta impotriva amenintarii a 85.000 de chimicale toxice
Afla cum poti lupta impotriva amenintarii a 85.000 de chimicale toxice
Afla cum poti lupta impotriva amenintarii a 85.000 de chimicale toxice

Una dintre solutiile recomandate de specialisti este detoxifierea prin pressoterapie si sauna.

Arad. Suntem inconjurati de toxine. Asaltati de o viata plina de stres si de un mediu toxic. Viata in secolul XXI este, asa cum o stim, plina de stres, iar toxicitatea mediului ne afecteaza zilnic: sunt peste 85.000 de chimicale toxice in mediul inconjurator cu care interactionam regulat. Si pentru a face fata acestor provocari, toti suntem in cautarea unui stil de viata sanatos, care sa implice strategii zilnice de detoxifiere si un regim echilibrat.

O strategie de detoxifiere poate fi urmata acasa, la locul de munca, sau in timpul liber, prin adoptarea unui stil de viata in care sa fie incluse alimente si proceduri specifice. Dar sugestia tuturor celor care au incercat sa traiasca sanatos este sa optezi pentru sfatul si ajutorul specialistilor in domeniu.

Specialistii de la EDA Beauty Experience, din Arad, de pe Calea Romanilor nr. 17-19, iti pun la dispozitie servicii create special pentru a elimina toxinele din organism si a te pune pe picioare. Pressoterapia, sauna umeda/uscata sunt doar doua dintre procedurile recomandate de expertii din domeniu care au rezultate uimitoare in procesul de detoxifiere. Iar pachetul DETOX este un pachet de servicii care poate fi accesat de orice persoana care doreste sa urmeze un program de detoxifiere in cadrul centrului din Arad.

„Trebuie sa tinem cont de faptul ca, printre altele, corpul uman face tot ce poate pentru a elimina chimicalele care ne afecteaza in fiecare zi. Organele majore de eliminare sunt colonul, pielea, rinichii si plamanii. De aceea, aceste organe ar trebui sa treaca printr-un proces de detoxifiere zilnica, in caz contrar, deseurile si toxinele acumulandu-se in celule si in tesuturile corpului. Acest proces toxic de bioacumulare cauzeaza inflamatii si vatamari care duc la boli cronice si o activitate anormala a creierului si sistemului nervos”, ne spun specialistii de la EDA Beauty Experience.

Rezultatele

Care sunt cele mai vizibile rezultate dupa un proces de detoxifiere? Pierderea greutatii excesive prin eliminarea toxinelor din organism, imunitate imbunatatita si un corp plin de energie, o piele si un par mai frumos, un somn mai odihnitor, o mai buna digestie si o sanatate imbunatatita. In plus, poate cel mai important beneficiu: surplusul de apa din organism este eliminat si se imbunatateste circulatia sangelui. Alege sa te detoxifici sub indrumarea specialistilor si sigur nu vei regreta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.