„Agro Expo Bucovina & Salonul produselor ecologice” – 22 – 24 martie, Suceava

0
433
Craiova: Târg de produse tradiționale și ecologice, pe esplanada TNC
Craiova: Târg de produse tradiționale și ecologice, pe esplanada TNC
„Agro Expo Bucovina & Salonul produselor ecologice”
„Agro Expo Bucovina & Salonul produselor ecologice”

Targul international de agricultura si industrie agroalimentara „Agro Expo Bucovina & Salonul produselor ecologice”, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava si Shopping City Suceava in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Institutia Prefectului Suceava, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava, reuneste peste 125 dintre cele mai renumite companii din peste 30 de judete ale tarii si din Ungaria, Italia, Cehia si Danemarca.

Expozitia agricola va avea loc in perioada 22 – 24 martie a.c. si va putea fi vizitata intre orele 10 si 18.

In cadrul expozitiei isi vor prezenta oferta de produse si membrii Asociatiei „Produs in Bucovina”, precum si alti producatori de produse alimentare si traditionale din Suceava si din alte judete ale tarii. Va fi amenajata si o expozitie de pasari si animale de rasa, vor avea loc demonstratii de arta culinara, iar vizitatorii vor putea gusta dintr-un vitel gatit la protap de membrii Asociatiei Crescatorilor de Bovine pentru Carne din Romania.

Concerte de muzica populara vor fi sustinute de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava, alaturi de Margareta Clipa si de „Muguri de Cantec din Bucovina”. O prezentare de caini de rasa si tehnici de dresaj sunt oferite de Asociatia Chinologica a judetului Suceava.

Specialistii si vizitatorii vor putea participa in ziua de 22 martie, la cea de-a VI-a editie a Forumului economic national „Agricultura incotro?”, organizat de CCI Suceava, CJ Suceava, Shopping City, MADR, DADR, APIA, in parteneriat cu revista „Lumea Satului”, radio „Antena satelor” si Asociatia Comunelor din Romania. Aflam ca in cadrul forumului se vor purta discutii pe teme precum „Politica agricola 2014 – 2020 (Sustinerea pe suprafata; Investitii; Dezvoltare rurala)”; „Administratia publica locala in contextul regionalizarii”; „Cercetarea agricola din Romania – prezent si viitor”; „Agricultura ecologica in context national si european”; „Fondul de Garantare a Creditului Rural”; „Noutati privind modalitatile de accesare a fondurilor europene pe diferite masuri: axe, masuri, beneficiari”; „Invatamant, sanatate si siguranta la sate”; „Integrarea tinerilor in spatiul rural”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.