Ajuta-te sa traiesti mai bine

0
446

2009 va fi cel mai cald an din ultimii 5 -Cel putin asa avertizeaza meteorologii si tind sa le dau dreptate dupa tendinta de incalzire din ultimii ani.
dusuri
Efectele incalzirii globale sunt din in ce mai evidente pe toata planeta. Multi dintre oameni ar crede ca totul e un subiect de discutie de plan secundar, desi ar trebui sa ne concentram mai atent asupra lucrurilor din jurul nostru pentru a vedea esenta.

Pentru cei care totusi sunt interesati de mediul in care traiesc, precum si de vietile lor si ale celorlalti, pot economisi sau utiliza alte utilaje decat cele folosite in mod obisnuit

* Dusurile mai scurte ar fi un bun inceput. Ele sunt responsabile pentru doua treimi din costurile privind consumul de apa. rezultatul: 160 kg de dioxid de carbon mai putin in atmosfera .

* Te-ai nascut in masina? Chiar de ar fi asa, nu ar fi rau ca din cand in cand sa folosesti mijloace de transport in comun. Iar daca ai incepe sa mergi si pe jos, beneficiul ar fi dublu.

* Produsele cumparate ar trebui impachetate cat mai putin. Mai putine ambalaje aruncate – mai putin gunoi.

* E chiar atat de frig?! mai bine mai pune ceva pe tine decat sa dai caldura la maximum. Se conserva resursele, ca sa nu mai spun de economia facuta.

* Electrocaniscele neutilizate, dar lasate in priza produc in medie 850 kg de dioxid de carbon pe an, cui foloseste?

Vietile noastre si ale acelor care vor urma sunt mult mai importante decat cateva eforturi fizice aproape nesemnificative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.