Amazon.co.uk isi deschide aprozar online

Ca sa fure din clientela retailerului Tesco, Amazon, cunoscut pentru CD-urile, cartile si jucariile ieftine va incepe sa vanda, in Marea Britanie, inclusiv cafea, ceai, vin, biscuiti si chiar carne si legume.aprozar online

20.000 de produse diferite, de la scutece la mirodenii si chiar scutece vor fi oferite de celebrul site de shopping. Aceste produse vor fi stocate in depozitele imense detinute de Amazon, iar compania le garanteaza clientilor livrarea in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii online. Mancarea uscata sau conservata va fi trimisa prin posta, impachetata in cutii de carton, aidoma tuturor bunurilor livrate de Amazon. Bunurile proaspete sau congelate vor fi livrate direct de la furnizori.

Astfel, spune directorul Amazon.co.uk Brian McBride, compania va lua din cota de piata a hypermarketurilor Tesco si furnizorului online de bunuri de consum Ocado. „Sunt multi oameni care locuiesc in afara oraselor carora le va fi greu sa-si cumpere marca preferata de ceai verde sau ingrediente pentru o reteta japoneza. Noi le putem oferi asta”, a spus McBride, citat de The Telegraph.

Clientii care vor fi dispusi sa plateasca 49 de lire pe an, livrarea a doua zi va fi gratuita. Altfel, clientii fie vor plati livrarea, fie vor fi nevoiti sa astepte 3 zile ca sa primeasca produsele comandate.

Analistii din sectorul de retail sunt foarte sceptici ca un astfel de proiect va functiona, chiar daca Amazon este cel mai mare retailer online din Marea Britanie.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *