America – Intre ecologie si ecodezastru

0
420

                  Astazi, dupa cum stiti, a avut loc investirea in functie a noului presedinte al SUA. Printre cuvintele incalcite ale unui translator care se cam balbaia am reusit sa aud cateva dintre „promisiunile” noului presedinte. A vorbit si despre protejarea mediului inconjurator. Este clar ca din multe puncte de vedere americanii sunt mai factori de poluare. In primul rand trebuie sa retineti faptul ca masinile americane nu au standarde ridicate in privinta filtrelor si a elementelor antipoluante. In al doilea rand, toate experimentele care implica reactii explozive sau modificari la nivel celular nu fac altceva decat sa strice echilibrul naturii. In al treilea si nu in ultimul rand, lansarile navelor spatiale sau a satelitilor care se intampla periodic acolo nu fac altceva decat gauri imense in stratul de ozon. Si apropo de asta noul presedinte american a specificat faptul ca au cam uitat de problema incalzirii globale si intr-un fel si-a cerut scuze pentru acest lucru.

Si daca tot m-am apucat sa ii critic pe americani, atunci ar trebui spus ca experimentele lor ultrasecrete, jocul lor cu virusuri si arme biologice, modificarile lor genetice mentin un pericol iminent la nivel mondial in ceea ce priveste echilibrul mediului. Tot noul presedinte spunea ca ar vrea sa se retraga din zonele de razboi pentru a preveni pericolul armelor nucleare care, dupa cum stiti distrug organismele vii lasand in urma constructiile intacte la fel cum fac si armele biologice.

In fine, concluzia ar fi una singura : daca de la rusi vine frigul atunci de la americani vine incalzirea globala. Cu aceasta afirmatie inchei acest prim articol si las deschisa calea spre unul nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.