Apa calda prin sisteme regenerabile in Constanta

Panouri solare

Consiliul Judetean Constanta anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Inlocuirea sistemului clasic de preparare a apei calde menajere prin sisteme ce utilizeaza energia produsa din surse regenerabile in cadrul UPU Constanta”.
In luna septembrie 2011, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta a organizat o licitatie pentru atribuirea contractului „Inlocuirea sistemului clasic de preparare a apei calde menajere prin sisteme ce utilizeaza energia produsa din surse regenerabile in cadrul Unitatii de Primire Urgente Constanta”. Valoarea contractului se ridica la 1.349.260 de lei.

Proiectul face parte din programul „Casa verde”, finantat din Fondul de Mediu si prevede instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energia regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire. Obiectivele proiectului sunt inlocuirea sistemului clasic de preparare a apei calde menajere cu sisteme ce utilizeaza energia produsa din surse regenerabile in vederea imbunatatirii calitatii mediului, eficientizarea acestor sisteme, reducerea dependentei de importurile resurselor de energie primara, economii mari fata de oricare alt sistem clasic, reducerea cu pana la 80 % a costurilor la incalzire.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente