Arbustii fructiferi, ideali pentru inveselirea casei sau a gradinii

Arbustii fructiferi, ideali pentru inveselirea casei sau a gradinii
Arbustii fructiferi, ideali pentru inveselirea casei sau a gradinii

O expozitie de arbusti fructiferi cu fructe dulci va fi deschisa, in zona de gradina a magazinelor Hornbach, iar clientii vor avea acces si vor putea afla de la personalul specializat de la raft care sunt metodele de crestere si ingrijire pentru diferite specii.

„O gradina spectaculoasa implica mai mult decat un gazon frumos aranjat. Aceasta poate fi, de asemenea, spatiul perfect pentru cultivarea arbustilor fructiferi, acest mod de amenajare oferind atat un design mai atractiv, cat si o recolta proprie”, a subliniat Mugurel – Horia Rusu directoul general al Hornbach Romania.

Atat gradinile din zona rurala, cat si cele urbane se preteaza perfect la plantarea arbustilor cu fructe dulci precum sunt zmeurul, coacazul negru si rosu, murul, catina alba, afinul, sau a arbustilor fructiferi exotici care nu presupun tratamente si conditii speciale de dezvoltare.

„In general, majoritatea speciilor de arbusti autohtoni nu necesita conditii specifice de crestere, iar ingrijirea lor nu implica foarte multe resurse, curatarea, udarea si fertilizarea periodica a acestora asigurand recolta proprie de fructe”, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Pe langa diferitele specii de pomi si arbusti fructiferi, departamentul de gradina Hornbach ofera o varietate impresionanta de plante de exterior si interior, bulbi, seminte, gazon, masini, garduri, pamant si ingrasamant, precum si toate accesoriile si uneltele necesare pentru proiectele de gradinarit.

In cazul reclamatiilor indreptatite, banii sunt returnati sau produsele sunt inlocuite, pe o perioada de 12 luni, pentru arbusti, tufe, copaci sau trandafiri.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente