Au dat foc padurii de 1 Mai

Incendiu

Bucurestenii care au facut gratare in Baneasa nu au stins jarul si au incendiat zona verde

Vasile Burbus, pompierul care a stins focul, ne-a aratat de unde a pornit incendiul

Nici la gratar nu stim sa fim civilizati. Dupa ce s-au imbuibat cu mici si fripturi si au baut pe nerasuflate mii de beri si sticle de vin, bucurestenii au lasat prapad in urma lor. Munti de gunoaie si gratare nestinse.
Jarul a mocnit toata noaptea, iar dimineata s-a aprins o ditamai flacara, dupa ce mai multe scantei au ajuns la maldarul de gunoi lasat langa gratar.

Petrecaretii fac in fiecare an foc in padure,desi este interzis

Totul s-a petrecut in Padurea Baneasa, care a fost la un pas sa arda ca-n filme. Noroc ca pompierii au ajuns la timp. „Gunoiul a luat foc de la jarul lasat nestins. Ardea destul de puternic. Daca nu eram anuntati din timp, era grav”, ne-au spus pompierii.

In mod normal, Garda de Mediu interzice gratarele in Padurea Baneasa, cu toate astea, duminica, de 1 Mai, nu aveai loc sa arunci un ac. Sute de oameni incingeau focul printre copaci.

Baneasa- Langa fiecare copac zaceau, ieri, resturi de cotlete, doze de bere, sticle de vin, numeroase PET-uri de suc, dar si farfurii din plastic

Cernica- Langa Lacul Cernica s-au strans munti de gunoaie. Pentru a le putea strange, firma de salubrizare a venit cu excavatorul, care a facut ture o zi intreaga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *