Comisia Europeană vrea reguli mai stricte pentru agricultura ecologică: Exploatațiile mixte ar putea dispărea pentru a face loc produselor bio 100%
Bal pentru promovarea culturilor bio
Bal pentru promovarea culturilor bio

400 de oameni de afaceri din Romania si Rusia au participat duminica, 28 septembrie, la un bal organizat de Asociatia Tinerilor Agricoli din Transilvania. Evenimentul a avut loc la sala de evenimente Ambasador Oradea.

Cei 400 de oameni de afaceri din Europa si din Rusia au fost prezenti la eveniment cu scopul de a-si arata sustinerea pentru agricultura organica. Intregul meniu a fost compus, in exclusivitate, din produse bio. Balul de la Ambasador a fost doar un prim eveniment organizat in scopul acordarii unui sprijin productiei de alimente bio din Transilvania.Mesajul participantilor a fost acela de apreciere internationala pentru produsele bio realizate in Transilvania.Asociatia Tinerilor Agricoli din Transilvania promoveaza productia de alimente bio in randul consumatorilor la nivel international avand drept misiune informarea populatiei, asigurarea calitatii alimentelor bio produse pe teritoriul Transilvaniei si supervizarea distributiei acestor produse astfel incat sa se asigure omogenizarea regiunilor in care sunt ofertate produsele de tip bio prin parteneri internationali. Balul organizat de Asociatia Tinerilor Agricoli din Transilvania a fost un eveniment extrem de elegant- asa cum cere de altfel si locatia, cotata cea mai eleganta sala de evenimente dinTransilvnia. La bal, alaturi de membrii ai Asociatiei au participat sponsori de rang international din Europa si din Rusia ce au oferit sponsorizari agriculturii bio in calitate de cetateni preocupati de mancarea sanatoasa, dar si companii ce acorda o semnificatie aparte consumului de produse bio, cat si artisti nationali.

Pentru a respecta specificul evenimentului, masterchef-ul grandioasei salii de evenimente Ambasador Oradea, Robert Szilagyi, a realizat preparate delicioase a la carte folosind in mod exclusiv produse bio. Pentru a sprijini agricultura bio ce isi face loc timid pe piasa de consum din Romania, dar si pe cea din Europa a fost organizata o tombola pentru sponsorii acestui demers in cadrul careia au fost oferite drept premii o proprietate imobiliara in valoare de 100.000 euro si o masina cu o valoare de 25.000 euro.Preocuparea pentru a crea un cadru propice de dezvoltare pentru produsele naturale, bio merita aprecierea romanilor si nu numai, dat fiind ca in prezent, segmentul de consum este dominat de preparate ce contin aditivi alimentari de sinteza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here