Bani pentru energie alternative

0
307

CLUJ in cadrul proiectului european „MOFRER” – „Implementarea unei Filiere Regionale privind Energia Alternativa”, in perioada 18.11.2007 – 25.11.2005 o delegatie din judetul Cluj a participat la o vizita in regiunile Avesnois-Thierache, Ardenne si Valonia din Franta si Belgia.

Din delegatie au facut parte, pe langa reprezentantul Consiliului Judetean Cluj, delegati din partea Directiei Silvice Cluj, a Agentiei Romane pentru Conservarea Energiei filiala teritoriala Cluj-Napoca, ai Primariei Resita, precum si un reprezentant al consultantului de la Bruxelles, firma East West Expertise, Bogdan Rogin. Coordonatorul acestui proiect este E.R.B.E. Belgia, iar parteneri sunt Trame Scrl Belgia, S.E.M.L. INITIALITE Franta, Agentia Locala de Energie din Ardennes, Franta, Administratia Parcului National Retezat, Consiliul Judetean Cluj, Consiliul Judetean Alba si Agentia de Promovare si Dezvoltare a Judetului Arad.

Proiectul are ca rol contributia la dezvoltarea energiilor neconventionale in Romania, capabile s` exploateze eficient [i durabil resursele forestiere sau energia solara si sensibilizarea autoritatilor romane privind necesitatea implementarii in teritoriu a unor dispozitive operationale de punere in valoare a resurselor energetice neconventionale locale. Bugetul total eligibil al proiectului este de 410.000 de euro.

Sursa: Ziua de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.