Bani pentru energie verde

0
439
Energia verde ?i agricultura atrag peste un miliard de euro fonduri private în Boto?ani
Energia verde şi agricultura atrag peste un miliard de euro fonduri private în Botoşani
Bani pentru energie verde
Bani pentru energie verde

Fonduri europene pentru proiecte de energie durabila. Este vorba despre aproape 150 de milioane de euro, bani ce pot fi folositi pentru diverse proiecte precum renovarea unor cladiri pentru a imbunatati eficienta energetica sau transport public urban curat prin introducerea vehiculelor electrice si pe baza de hidrogen.
De unde provin acesti bani si pe cine vizeaza?
Banii se afla la dispozitia autoritatilor locale si regionale. Acestea ii pot folosi pentru finantarea unor proiecte, care trebuie sa fie viabile din punct de vedere economic si financiar, astfel incat sa refinanteze investitiile in timp util .
Cele 146 de milioane de euro vor fi disponibile de la inceputul anului viitor si vor trebui cheltuite pana la 31 martie 2014.

Contributiile din acest fond pot lua forma unor imprumuturi, garantii sau produse financiare. Pana la 15% din finantare poate fi utilizata pentru asistenta tehnica acordata autoritatilor publice in vederea elaborarii de proiecte. Echilibrul geografic va fi un criteriu important in procesul de selectie a proiectelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.