Bariere pentru protejarea zonelor de agrement

Zonele de agrement impadurite aflate in municipiul Zalau si care sunt in proprietatea Primariei si in administrarea Ocolului Silvic s-au aflat in atentia autoritatilor locale, fiind luate masuri de stopare a transformarii lor in locuri de depozitare a deseurilor, prin amplasarea unor bariere care sa limiteze accesul in zilele de lucru.

Un astfel de marcaj a fost amplasat deja pe drumul de acces in padurea din zona Treznea si, ca urmare, populatia poate intra in acest areal doar in zilele de duminica.

O alta bariera urmeaza sa fie montata pe drumul de acces spre poienile din zona Aghires, un alt loc in care zalauanii obisnuiesc sa isi petreaca sfarsitul de saptamana.

Ca si in situatia precedenta, dupa amplasarea barierei, cetatenii vor avea acces in zona doar duminica.

Drumul din padurea Aghires a fost curatat si nivelat de echipele Directiei Generale de Administrare a Domeniului Public (DGADP) din cadrul Primariei Zalau. De asemenea, Ocolul Silvic Zalau a montat placute avertizoare care interzic focul si depozitarea gunoaielor in padure. In aceasta zona a mai fost amplasat si un container pentru colectarea deseurilor menajere. Placute avertizoare au mai fost montate si in zona Mesesului, la izvorul de apa, la intrarea inspre Treznea si la cea catre Cabana Pionierilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente