Basescu a promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi

Basescu a promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi
Basescu a promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca a promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica.

“Pentru a lamuri lucrurile, am promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi, si astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energie electrica. Cred ca este si un deziderat al populatiei, dupa declaratiile Guvernului”, a spus Basescu.

El a spus ca intelege ca Guvernul isi asuma responsabilitatea pe acest subiect.

De asemenea, el a spus ca spera, dupa promulgare, ca sindicatele sa nu mai aiba manifestatii nici in fata Curtii Constitutionale, nici sa astepte ceva de la presedinte, pentru ca este problema Guvernului.

“Am decis, pentru a elimina presedintele din disputele sindicale, sa promulg Legea de aprobare a OUG, desi nu are avizul de la Comisia Europeana, cum ne cere Tratatul de aderare. Pot fi consecinte, odata cu sosirea avizului, dar consider ca Guvernul si-a asdumat responsabilitatea de a repara consecintele unui aviz care nu ar agrea continutul OUG”, a spus seful statului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente