Berea „verde ”

Intr-o lume plina de diferite tipuri si varietati de bere , de la fiecare tara la fiecare frigider , apare ,,noul copil ” – berea organica!

Pentru cunoscatori este neaparat necesar sa incerce noul brand.De ce ?Cel mai important motiv este acela ca , sunt aproape identice cu gustul original din trecut negasit nicaieri pe piata.Este adevarat!fiindca de-a lungul secolelor berarii au utilizat nimic altceva decat ingrediente naturale.Deci , ceea ce produceau era gustul pur al berii fara chimicale sau stabilizatoare ale gustului si nici fertilizante pentru culturile de orz .

Toate aceste culturi organice sunt crescute in Noua Zeelanda , cu exceptia unei mici berarii Wolaver care foloseste culturiorganice americane.Majoritatea productiei de bere organica apartine unor mici fabrici , dar adevarul este ca si firmele mari incep sa intre in actiune.

Avand in vedere ca vanzarile din ultimii 2 ani au crescut cu aproximativ 10 milioane de dolari sunt de asteptat tot mai multe firme sa intre pe aceasta piata.

Dar , exista insa si o fisura in aceasta afacere. Legislatia prevede ca numai 95 % dintre ingrediente sa fie certificate organic , restul putand fi orice altceva.

Majoritatea berii comerciale utilizeaza numai cca 5% hamei pentru a da gust berii , ceea ce inseamna ca marile companii inca pot folosi cantitati insemnate de pesticide pentru recoltele de hamei si totusi sa produca bere organica.

Cu micile fabrici nu exista aceasta problema pentru ca utilizeaza numai recolte originale .Veti plati putin mai mult pentru a va delecta cu acest ,,nectar” dar acest gust original merita .

Cautati aceste marci organice in zona voastra si bucurati-va de ceea ce berea ar trebui sa fie !

sursa : mygreenclick.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *