Bistrita-Nasaud are cei mai multi fermieri care fac agricultura ecologica

Bistrita-Nasaud are cei mai multi fermieri care fac agricultura ecologica

Valentin Mititean, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bistrita-Nasaud a anuntat in urma cu putin timp in cadrul unei conferinte de presa ca judetul nostru a fost anul trecut primul din tara in ceea ce priveste numarul fermierilor care au facut agricultura ecologica.
Bistritenii sunt fruntasi la agricultura ecologica! Bistrita-Nasaud este judetul in care existau in 2011 cei mai multi fermieri care au facut agricultura ecologica.

In cadrul unei conferinte de presa directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvotare Rurala Bistrita Nasaud, Valentin Mititean, a spus ca anul trecut judetul a fost fruntas la nivel national la agricultura ecologica.

Daca in 2010 existau in judet 172 de fermieri care faceau agricultura ecologica, anul trecut numarul acestora a crescut pana la 2320!

Acest numar este unul foarte mare, avand in vedere ca la nivel national existau aproximativ 10.000 de fermieri care faceau agricultura ecologica.

Valentin Mititean a spus ca isi doreste ca anul acesta numarul fermierilor din judet care doresc sa faca agricultura ecologica sa creasca pana la 3500 de persoane.

Perioada de inregistrare a cererilor pentru a obtine finantare nerambursabila in acest an se depun pana la sfarsitul lunii mai.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente