Bistrita – oras verde, Bistrita – oras curat

0
341
„Bistriţa – oraş verde, Bistriţa – oraş curat”
„Bistrita – oras verde, Bistrita – oras curat”

Vineri, 31 august 2012, este ultima zi in care cetatenii municipiului Bistrita, care se mandresc cu gradina de la casa, de la bloc sau cu balconul plin de flori, mai pot sa se inscrie in editia din acest an a competitiei „Bistrita – oras verde, Bistrita – oras curat”.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Primariei Bistrita, la cele trei sectiuni ale concursului au fost inscrise, pana in prezent, 35 de locatii. Astfel, 16 bistriteni au intrat in lupta pentru „Cea mai frumoasa gradina aferenta caselor” , opt bistriteni lupta pentru titlul de „Cea mai frumoasa gradina aferenta blocurilor de locuinte”, iar 11 locatari vor sa demonstreze ca au „Cel mai frumos balcon” .

Din 3 septembrie si pana in 14 septembrie, se va derula votul online, pe site-ul Primariei municipiului Bistrita, la adresa www.primariabistrita.ro. Ulterior, comisia desemnata de Consiliul Local va evalua fiecare concurent, iar dupa data de 24 septembrie vor fi afisate rezultatele finale ale concursului (alcatuite din evaluarile comisiei si numarul voturilor online).

Pentru castigatorii desemnati in urma jurizarii, la fiecare sectiune, se vor acorda urmatoarele premii:
– Locul I – in valoare de 500 lei;
– Locul al II-lea – in valoare de 250 lei;
– Locul al III-lea – in valoare de 150 lei.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Compartimentului Protectia Mediului din cadrul Directiei Integrare Europeana (Primaria municipiului Bistrita – Piata Centrala, nr. 6), telefon 0263-224.706, int. 136.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.