Bistritenii asteptati la prima actiune de ecologizare

0
665
La data de 14 martie, organizațiile politice de tineret din județ, realizează prima acțiune pentru mediul înconjurător, ca urmare a semnării „Acordului pentru mediul înconjurător al organizațiilor politice de tineret din județul Bistrița-Năsăud”. Acțiunea începe de la ora 10.00 și are ca scop ecologizarea albiei râului Bistrița, din două zone: 1. Strada Avram Iancu, până înspre Podul Jelenei; 2. Punte Petru Maior, înspre strada Vișinului (Kaufland). Locul de întâlnire al voluntariilor va fi parcul din cartierul Ştefan cel Mare, la ora 9:30. „Invităm la acestă acțiune pe toți cei care recunosc importanța unui mediu înconjurător curat, doresc să se implice în astfel de acțiuni de ecologizare și vor să dea un exemplu de responsabilitate socială și educație civică. Toate materialele necesare desfășurării activității de ecologizare (saci de gunoi, mănuși ) vor fi puse la dispoziție de către organizatori. Voluntarii sunt rugați să fie puși pe treabă și echipați cu cizme de cauciuc sau bocanci”, se arată într-un comunicat remis redacției. Garda de Mediu Bistrița-Năsăud va prelua și va depozita deșeurile colectate.
Bistritenii asteptati la prima actiune de ecologizare
Bistritenii asteptati la prima actiune de ecologizare

La data de 14 martie, organizatiile politice de tineret din judet, realizeaza prima actiune pentru mediul inconjurator, ca urmare a semnarii „Acordului pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud”.

Actiunea incepe de la ora 10.00 si are ca scop ecologizarea albiei raului Bistrita, din doua zone:
1. Strada Avram Iancu, pana inspre Podul Jelenei;
2. Punte Petru Maior, inspre strada Visinului (Kaufland).

Locul de intalnire al voluntariilor va fi parcul din cartierul Stefan cel Mare, la ora 9:30.

„Invitam la acesta actiune pe toti cei care recunosc importanta unui mediu inconjurator curat, doresc sa se implice in astfel de actiuni de ecologizare si vor sa dea un exemplu de responsabilitate sociala si educatie civica.
Toate materialele necesare desfasurarii activitatii de ecologizare (saci de gunoi, manusi ) vor fi puse la dispozitie de catre organizatori. Voluntarii sunt rugati sa fie pusi pe treaba si echipati cu cizme de cauciuc sau bocanci”, se arata intr-un comunicat remis redactiei.
Garda de Mediu Bistrita-Nasaud va prelua si va depozita deseurile colectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.