Boala care vine din MÂNCARE. „Simteam cum imi umbla ceva pe sub piele”. Organismele modificate genetic, responsabile

Boala care vine din MÂNCARE. „Simteam cum imi umbla ceva pe sub piele”. Organismele modificate genetic, responsabile

Oboseala, lipsa de memorie pe termen scurt, confuzie, dureri ale muschilor, probleme de vedere – sunt doar cateva din simptomele de care multi oameni se plang in ultima vreme.

Pentru ca sunt de scurta durata, nimeni nu le coreleaza cu o anumita boala, iar autoritatilor le convine foarte mult acest lucru.

Potrivit datelor furnizate de Natural News, toate aceste simptome sunt specifice bolii Morgellon, o afectiune pe care autoritatile americane au clasificat-o ca fiind un fals, insa cercetarile mai amanuntite au relevat ca este cat se poate de reala si ca poate fi legata de consumul de Organisme Modificate Genetic.

Mai mult, oamenii au senzatia ca ceva viu li se misca pe sub piele. „Simteam cum un fir subtire ca o ata mi se misca pe sub piele. Credeam ca innebunesc, insa pana la urma capul unul vierme foarte subtire mi-a strapuns pielea”, declara un pacient.

In pofida acestor legaturi, CDC (Center for Disease Control – centrul de control al bolilor) din SUA a declarat afectiunea Morgellon ca avand origine necunoscuta. Mai mult, comunitatea medicala nu poate oferi publicului nici o informatie privind o cauza a simptomelor.

Concluzia studiilor efectuate a relevat ca fibrele invazive ale tesuturilor normale extrase de la pacientii cu Morgellon sunt similare de la unii la altii si ca nu se potrivesc cu nici o alta fibra din mediul natural obisnuit.

ADN-ul extras din fibre a fost identificat ca apartinand unei ciuperci si ca acestea mai contin si Agrobacterium, un germen gram-negativ ce are capacitatea de a modifica celulele plantelor, animalelor si chiar si pe cele umane.

Se pare ca alimentatia pe baza de Organisme Modificate Genetic poate cauza alergii, reactii imunologice, probleme cu ficatul, sterilitate si chiar moarte. Mai mult, pe baza singurului experiment de hranire umana cu alimente pe baza de organisme modificate genetic s-a stabilit ca materialul genetic continut de produsele alimentare pe baza de OMG se poate transfera in ADN-ul bacteriilor intestinale la om si poate continua sa se inmulteasca.

In urma cu 30 de ani, un supliment alimentar numit L-trytophan a ucis 100 de oameni si a afectat intre 5.000 si 10.000 de alte persoane. Cauza a fost identificata ca fiind procesul de inginerie genetica utilizat in producerea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *