Bomboane din zahar, colorate cu negru briliant

0
878

Bomboanele cu aroma puternica de eucalipt Golia activ Xtra strong sunt un produs dezechilibrat din punct de vedere nutritional, avand in compozitie o cantitate foarte mare de zaharuri.bomboane

Primele doua ingrediente ale produsului analizat sunt zaharul si siropul de glucoza, doua glucide cu index glicemic foarte ridicat si absorbtie rapida. Din aceasta cauza, pancreasul endocrin va avea foarte mult de suferit, avertizeaza profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi. Dintre aditivii alimentari utilizati, colorantul negru briliant E151 este cel mai periculos.

Nu este recomandat in alimentatia copiilor pentru ca induce sindromul de hiperactivitate si deficienta de concentrare (ADHD). In urma analizei ingredientelor inscrise pe eticheta, specialistul nostru ne spune ca bomboanele cu aroma puternica de eucalipt Golia activ Xtra strong nu sunt recomandate copiilor, femeilor insarcinate si care alapteaza, supraponderalilor si obezilor, celor cu maladii dermatologice, alergicilor, celor care sufera de afectiuni ale tractusului digestiv, persoanelor care au maladii hepatice.

Golia activ Xtra strong. Bomboane cu aroma puternica de eucalipt. Zahar, sirop de glucoza, mentol, eucaliptol, arome, acidifiant acid lactic E270, corector de aciditate: lactat de sodiu E325, colorant negru briliant E151, emulsificator lecitina de soia E322.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.