Borbely: Suplimentam tichetele pentru programul Rabla

Numarul tichetelor valorice acordate prin programul rabla va fi suplimentat, a declarat ministrul mediului, Laszlo Borbely.programul Rabla

Dupa sedinta de guvern de astazi, prim-ministrul Emil Boc a declarat ca programul rabla are succes, astfel ca in numai doua saptamani au fost au fost achizitionate 11.000 de masini. De la debutul programului, au fost casate 94.000 de rable, pentru care au fost eliberate tot atatea tichete valorice. Astfel, au mai ramas doar 16.000 de vouchere dintr-un total de 110.000 de tichete disponibile.

Deoarece cererea de tichete valorice din Romania este cu mult mai mare fata de datele anticipate de autoritati, saptamana viitoare Guvernul va adopta o hotarare prin care va suplimenta din nou numarul de tichete, a declarat Laszlo Borbely, care a adaugat ca “in Romania este cea mai mare cerere din Uniunea Europeana cu exceptia Marii Britanii”.

Ministrul nu a facut precizari in ceea ce priveste numarul suplimentar de vouchere. La ultima actiune de acest tip, Guvernul a decis suplimentarea cu inca 50.000 de cupoane.

Potrivit Eurostat, Marea britanie este cea mai mare piata la nivel comunitar, din punctul de vedere al numarului de inmatriculari de masini noi, cu 397.383 de unitati. Pe locurile urmatoare se plaseaza Germania, cu 294.375 de unitati, si Italia, cu 257.694 de unitati.

Sursa: Evenimentul Zilei

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente