Braila: Actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice

0
409
Colectare deseuri electrice si electronice in Constanta
Colectare deseuri electrice si electronice in Constanta
Braila: Actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, impreuna cu Primaria Municipiului Braila si partenerii Candy si Philips, organizeaza in ziua de 31 martie, o actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Astfel, sambata 31 martie, de la ora 10.00, in municipiul Braila se vor deschide puncte provizorii de colectare, care vor functiona pana la ora 17.00, in locatiile: Calea Galati, parcare stadion; Calea Galati, parcare bloc Turn; Bariera Calarasilor; Str. Pietatii, complex Mic-spital; Cartier Obor, complex Dinamo; Sos. Buzaului, intersectie cu Sos. Nationala Veche; Sos. Vizirului, intersectie cu str. Mecanizatorilor; P-ta Independentei, platou Primarie.
Pentru colectarea gratuita de la domiciliu, in cazul echipamentelor electrice sau electronice voluminoase, cetatenii din Municipiul Braila, institutiile sau societatile comerciale pot apela numarul de telefon 0751.582.835 sau 0725.450.972.

Toti deponentii de aparate vechi sau defecte vor primi un talon de participare la tombola cu castiguri care constau in: 3 frigidere, 10 cuptoare cu microunde si 10 roboti de bucatarie. Tragerea la sorti si premierea voluntarilor vor avea loc la Primaria Municipiului Braila, sambata 31 martie, la ora 19.00.
Campania “Locul deseurilor nu este in casa. Primavara e in floare, trimite-le la plimbare!” va include actiuni de promovare a voluntariatului ecologic si de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE). Autoritatile locale, mediul de afaceri si societatea civila vor fi implicate, ca si pana acum, in demersul pentru o Romanie lipsita de echipamente electrice si electronice vechi, depasite ori nefunctionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.